linksboven achtergrond onder rechts achtergrond
Logo Quizzards
T  Bas 06 38 723 822        T  Peter 06 14 433 214        E  info@quizzards.nl

Top 2000 Quiz

Langzamerhand worden de dagen korter en de nachten langer. De temperatuur daalt en de koorts stijgt; de Top 2000 koorts wel te verstaan!  De Top 2000 Quiz is voor alle leeftijden, jong en oud, kenner en leek en iedereen die een gezellige avond wil hebben vol met ‘o ja’ momenten.

De Top 2000, de lijst der lijsten, begonnen in 1999 als een eenmalig evenement, is inmiddels uitgegroeid tot een jaarlijks terugkerend fenomeen dat het hele land in zijn greep houdt. In de schaduw van dit evenement, houden wij op woensdag 30 december 2020 onze online Top 2000 quiz. In een twee uur durende tijdreis nemen we jullie mee langs de pareltjes van de popmuziek uit de jaren vijftig van de vorige eeuw tot de hedendaagse hits. Wie weet hoe de de eerste zanger van Deep Purple heet en herkent het intro van 'Heb je even voor mij?. Met welk nummer stond Wham! op nummer 1 in 1984 en in welke stad vinden we de 'Oude Maasweg'? Over wie gaat het nummer 'Shape of You' van Ed Sheeran en herkent de zin uit 'All You Need Is Love'  van The Beatles?  Weet jij op al deze vragen de antwoorden? Doe dan zeker mee met onze online Top 2000 quiz. Weet je geen enkel antwoord? Doe dan ook mee en geniet van een heerlijk muzikaal avondje waar je ook nog wat van kan opsteken.  Plezier gegarandeerd en wie weet win je ook nog een leuke prijs!! Kijk hier voor instructies.

!!!Bij het bestellen van je tickets, kan het voorkomen dat de bevestigingsmail met quizcodes in je spambox terechtkomt!!

Aandachtspunten:

Er kan vertraging optreden bij het beantwoorden van de vragen. Zorg altijd dat u minimaal 5 seconden voor het verstrijken van de tijd geantwoord heeft.  Voor een optimale beleving van de quiz, is een stabiele verbinding essentieel.  Standaard WIFI-routers zijn vaak niet toereikend voor een snelle verbinding. Daarom adviseren wij voor het weergeven van de quiz, een bedrade verbinding of een versterkte WIFI-verbinding te gebruiken. Het device dat je gebruikt voor het beantwoorden van de vragen, kan het beste verbonden zijn met een 4G/5G netwerk.Top 2000 Quiz


Aanvang quiz: 20.30 uur 

Einde quiz: 22.30 uur

Tickets verkrijgbaar tot 20:00 uur!


Datum: 30 december
Tijd: 20.30 uur
Prijs: 7.50 euro (team/deelnemer)

Gesloten
Voorbeeld vraag: Muziekquiz
Welke muziekstijl is ontstaan in de jaren zeventig?
A. Soul B. Disco C. House
Voorbeeld vraag: Sportquiz
Wie is de huidige topscorer van Oranje?
Voorbeeld vraag: Pubquiz
Van welke schilder is het schilderij 'De Zonnebloemen'?
Voorbeeld vraag: Seniorenquiz
In welke stad werd 'Het Dorp' geopend door Mies Bouwman?
 
Bedankt voor het beantwoorden van de voorbeeldvragen