onder rechts achtergrond
Logo Quizzards
T  Bas 06 38 723 822        T  Peter 06 14 433 214        E  info@quizzards.nl

Online Quiz

In deze tijden waar social distancing het codewoord is, is het spelen van een quiz voor ons op locatie niet mogelijk.  Om toch een quiz van Quizzards te beleven, bieden we sinds kort online-quizzen aan.  Alles wat je nodig hebt om mee te doen is een smartphone of tablet en een smart-tv of laptop. Hiermee log je in op onze quiz-server en zodra je verbonden bent, verandert je apparaat in een keypad waarmee je de antwoorden doorgeeft aan het quizprogramma. Alle vragen met bijbehorende filmpjes, foto's en geluidsfragmenten worden gestreamd via ons videokanaal op twitch.tv en op deze manier ga je de strijd aan met je vrienden.  

Het is ook mogelijk om een speciale online quiz te verzorgen voor uw bedrijf, mogelijk in combinatie met uw eigen online bedrijfsevent. We kunnen dit ook geheel of gedeeltelijk op maat voor u maken, met eigen quizvragen, foto's en videofragmenten. Vraag naar de mogelijkheden!

Instructies meespelen Online Quiz:

Stap 1: PC/Laptop/Tablet: Ga naar het videokanaal van Quizzards: twitch.tv/quizzardsonline

Stap 2: Smartphone/Tablet: Ga naar www.buzzerpad.com en vul de pincode in (deze verschijnt op het videokanaal bij aanvang van de quiz) en verzin een teamnaam. Klik op GO.


Of download de uitgebreide Quizxpress Smart Buzzer app in de appstore.


Stap 3: Smartphone/Tablet: Klik op een willekeurige toets als het activatiescherm getoond wordt.


          


Aandachtspunten:

- Je hebt bij elk antwoord 30 seconden bedenktijd, maar antwoord minimaal 5 seconden voordat de klok is afgeteld ivm de online-vertraging.

- Een goede internetverbinding is zeer belangrijk, want anders wordt de vertraging groter en heb je nog minder tijd om te antwoorden.

- De score bij een goed antwoord loopt van 5 naar 1 punt. Dus des te sneller je drukt, des te meer punten je scoort!Voorbeeld vraag: Muziekquiz
Welke muziekstijl is ontstaan in de jaren zeventig?
A. Soul B. Disco C. House
Voorbeeld vraag: Sportquiz
Wie is de huidige topscorer van Oranje?
Voorbeeld vraag: Pubquiz
Van welke schilder is het schilderij 'De Zonnebloemen'?
Voorbeeld vraag: Seniorenquiz
In welke stad werd 'Het Dorp' geopend door Mies Bouwman?
 
Bedankt voor het beantwoorden van de voorbeeldvragen