onder rechts achtergrond
Logo Quizzards
T  Bas 06 38 723 822        T  Peter 06 14 433 214        E  info@quizzards.nl

Online Quiz

In deze tijden waar social distancing het codewoord is, is het spelen van een quiz voor ons op locatie niet mogelijk.  Om toch een quiz van Quizzards te beleven, bieden we sinds kort online-quizzen aan.  Alles wat je nodig hebt om mee te doen is een smartphone of tablet en een smart-tv of laptop. Hiermee log je in op onze quiz-server en zodra je verbonden bent, verandert je apparaat in een keypad waarmee je de antwoorden doorgeeft aan het quizprogramma. Alle vragen met bijbehorende filmpjes, foto's en geluidsfragmenten worden gestreamd via ons videokanaal op twitch.tv en op deze manier ga je de strijd aan met je vrienden.  

Het is ook mogelijk om een speciale online quiz te verzorgen voor uw bedrijf, mogelijk in combinatie met uw eigen online bedrijfsevent. We kunnen dit ook geheel of gedeeltelijk op maat voor u maken, met eigen quizvragen, foto's en videofragmenten. Vraag naar de mogelijkheden!

Instructies meespelen Online Quiz:

Stap 1: Bestel je quizticket(s) uiterlijk een half uur voor aanvang van de quiz !

Stap 2: PC/Laptop/Tablet: Ga naar het videokanaal van Quizzards: twitch.tv/quizzardsonline

Stap 3: Smartphone/Tablet: Download de QuizXpress Smart Buzzer op uw telefoon voor het beantwoorden van de vragen. Deze kunt u vinden in de Play Store of  App StoreVerzin een teamnaam en voer de pincode van quiz in die zichtbaar is op het quizscherm.


Stap 4: Vul uw persoonlijke ticketcode in die u ontvangen heeft na het bestellen van de online quiztickets op quizzards.nl/quiztickets 


Stap 5: Uw Smartphone/Tablet is klaar om te quizzen!


Aandachtspunten:

Er kan vertraging optreden bij het beantwoorden van de vragen. Zorg altijd dat u 5 seconden voor het verstrijken van de tijd geantwoord heeft.  Voor een optimale beleving van de quiz, is een stabiele verbinding essentieel.  Standaard WIFI-routers zijn vaak niet toereikend voor een snelle verbinding. Daarom adviseren wij voor het weergeven van de quiz, een bedrade verbinding of een versterkte WIFI-verbinding te gebruiken. Het device dat je gebruikt voor het beantwoorden van de vragen, kan het beste verbonden zijn met een 4G/5G netwerk.

Gebruik in elk geval NIET de internetverbinding van uw smart-tv of mediabox, deze hebben namelijk altijd een grote vertraging.

Voorbeeld vraag: Muziekquiz
Welke muziekstijl is ontstaan in de jaren zeventig?
A. Soul B. Disco C. House
Voorbeeld vraag: Sportquiz
Wie is de huidige topscorer van Oranje?
Voorbeeld vraag: Pubquiz
Van welke schilder is het schilderij 'De Zonnebloemen'?
Voorbeeld vraag: Seniorenquiz
In welke stad werd 'Het Dorp' geopend door Mies Bouwman?
 
Bedankt voor het beantwoorden van de voorbeeldvragen