onder rechts achtergrond
Logo Quizzards
T  Bas 06 38 723 822        T  Peter 06 14 433 214        E  info@quizzards.nl

Over ons

QUIZZARDS is opgericht door Bas Manshanden en Peter Takken. Bas en Peter hebben een ruime ervaring op het gebied van samenstellen en organiseren van quiz evenementen.

Onze quizzen zijn een interactieve entertainment beleving voorzien van fantastisch beeld- en geluidsmateriaal. Een quiz is meer dan alleen het beantwoorden van vragen. Het is competitief vermaak en plezier hebben met elkaar, waar je ook nog wat van opsteekt.

Wij maken gebruik van stemkastjes (buzzers) waarvoor geen wifi netwerk nodig is en zeer gemakkelijk te bedienen zijn. Ook kunnen wij de stemkastjes koppelen aan een naam van een persoon of groep. Onze geavanceerde quiz software systeem registreert automatisch de scores zodat tijdens de quiz meerdere keren een tussenstand getoond wordt met de ranking van alle teams. 

Wij beschikken over eigen video- en geluidsapparatuur, maar als u zelf de beschikking over een installatie dan kunnen we daar eventueel ook gebruik van maken. Dit zal op de locatie in overleg bekeken worden.

Ons systeem biedt ook de mogelijkheid om ook een quiz geheel op maat te maken. Eventueel in uw huisstijl en met uw logo en eigen vragen over uw bedrijf of vereniging. Dit kan ook in combinatie met een bestaande quiz van ons.  

Over ons Over ons
Voorbeeld vraag: Muziekquiz
Welke muziekstijl is ontstaan in de jaren zeventig?
A. Soul B. Disco C. House
Voorbeeld vraag: Sportquiz
Wie is de huidige topscorer van Oranje?
Voorbeeld vraag: Pubquiz
Van welke schilder is het schilderij 'De Zonnebloemen'?
Voorbeeld vraag: Seniorenquiz
In welke stad werd 'Het Dorp' geopend door Mies Bouwman?
 
Bedankt voor het beantwoorden van de voorbeeldvragen