onder rechts achtergrond
Logo Quizzards
T  Bas 06 38 723 822        T  Peter 06 14 433 214        E  info@quizzards.nl

Bedrijfsevents

Bent u op zoek naar een originele en interactieve activiteit voor uw personeel, dan heeft QUIZZARDS de oplossing voor u

Wij bieden u een quiz entertainment show van ca. 1,5 uur. Omdat uw medewerkers in groepen van 4-6 personen de quiz spelen is dit teambuilding op een zeer ontspannen manier. Naast kennisdeling en -verrijking  is er uiteraard ook een competitief element, maar uiteindelijk gaat het over de beleving van plezier en fun tijdens dit evenement. Er wordt veel gelachen en er is voor iedereen wat wils; muziek, sport, cabaret, showbizz, actualiteit, geschiedenis en vele andere vragen zorgen altijd voor veel reuring in de zaal.   

Ons geavanceerde quiz systeem biedt de mogelijkheid om ook zelf vragen toe te voegen over uw bedrijf, uiteraard gepaard gaande met foto’s en eventueel video’s over uw bedrijf. Het is zelfs mogelijk om een quiz volledig op maat te maken voorzien van uw eigen logo en huisstijl. Wij maken gebruik van draadloze stemkastjes (buzzers) en alle scores en (tussen)standen worden automatisch vastgelegd en op het scherm getoond. Iedereen ziet direct het resultaat en de ranking van het team. 

Wij beschikken over eigen video- en geluidsapparatuur, maar als u zelf de beschikking heeft over een installatie dan kunnen we daar eventueel ook gebruik van maken. Dit zal op locatie bekeken worden.

Elke quiz kan gehouden worden op een door u gekozen locatie. In uw eigen bedrijf of bij een horeca locatie, eventueel in combinatie met een diner of buffet.

In deze onzekere tijd waar vele mensen gebonden zijn aan thuiswerk is ook ook mogelijk om een online quiz te organiseren. Dit kan eventueel in combinatie met uw eigen online bedrijfsevent. Het is mogelijk om deze quiz geheel of gedeeltelijk op maat samen te stellen, voorzien van uw eigen quizvragen met foto- en videomateriaal.

Prijs standaard Pubquiz/Muziekquiz van 1,5 uur:

Tot 50 personen: 15,00 euro per persoon, met een minimum van 450,00 euro (excl. BTW).

Elke persoon daarboven: 10,00 euro per persoon (excl. BTW)

Een Quiz volledig of gedeeltelijk op maat gemaakt en eventueel in uw huisstijl (prijs op aanvraag).

In samenwerking met Partycentrum De Witte Valk in Zwaag kunnen we deze quiz ook aanbieden in combinatie met één van hun feestarrangementen.Voorbeeld vraag: Muziekquiz
Welke muziekstijl is ontstaan in de jaren zeventig?
A. Soul B. Disco C. House
Voorbeeld vraag: Sportquiz
Wie is de huidige topscorer van Oranje?
Voorbeeld vraag: Pubquiz
Van welke schilder is het schilderij 'De Zonnebloemen'?
Voorbeeld vraag: Seniorenquiz
In welke stad werd 'Het Dorp' geopend door Mies Bouwman?
 
Bedankt voor het beantwoorden van de voorbeeldvragen