linksboven achtergrond onder rechts achtergrond
Logo Quizzards
T  Bas 06 38 723 822        T  Peter 06 14 433 214        E  info@quizzards.nl

Elvis Quiz

Elvis liefhebbers opgelet:

Waarschijnlijk staat 8 januari bij jullie altijd al in de agenda, maar zet er voor deze keer maar een extra vinkje bij, want wij organiseren in samenwerking met Nederlands oudste fanclub 'It's Elvis Time' een heuse Elvis-Quiz op de geboortedag van ‘The King’. 

Een online evenement voor elke Elvis-kenner of liefhebber. In een anderhalf uur durende show nemen we jullie mee op een reis door Elvis’ leven en testen we jullie kennis over ‘The King of Rock ’n Roll’.   Wat is de titel van het eerste studio album van Elvis of hoeveel liedjes heeft Elvis opgenomen. Wat is de naam van het landgoed of wat was het beroep van Elvis voordat hij bekend werd?  Dit kunnen zomaar vragen zijn die voorbij komen in deze quiz.  Maar we nemen ook zijweggetjes. Want er zijn nogal wat andere artiesten die nummers hebben gemaakt, waarin naar Elvis wordt gerefereerd of waarin zijn naam wordt genoemd. Dus voor een goede eindklassering en om kans te maken op één van de mooie prijzen, zal je kennis over ‘The King’  up to date moeten zijn. Maar wil je gewoon een gezellig muziekavondje met een spelelement, dan kun je natuurlijk ook altijd meedoen en zul je zien dat Elvis nog altijd springlevend is.

Aandachtspunten voor deelname aan een online-quiz

Voor een optimale beleving van de quiz, is een stabiele verbinding essentieel.  Standaard WIFI-routers zijn vaak niet
toereikend voor een snelle verbinding. Daarom adviseren wij voor het weergeven van de quiz, een bedrade verbinding of een versterkte WIFI-verbinding te gebruiken. Het device dat je gebruikt voor het beantwoorden van de vragen, kan het beste verbonden zijn met een 4G/5G netwerk. Er kan vertraging optreden bij het beantwoorden van de vragen. Zorg altijd dat u uiterlijk 5 seconden voor het verstrijken van de tijd geantwoord heeft.      
Klik hier voor meer info.

Elvis Quiz

In samenwerking met de fanclub  'It's Elvis Time'


Datum: 8 januari
Tijd: 20.30 uur
Prijs: 7.50 euro (team/deelnemer)

Gesloten
Voorbeeld vraag: Muziekquiz
Welke muziekstijl is ontstaan in de jaren zeventig?
A. Soul B. Disco C. House
Voorbeeld vraag: Sportquiz
Wie is de huidige topscorer van Oranje?
Voorbeeld vraag: Pubquiz
Van welke schilder is het schilderij 'De Zonnebloemen'?
Voorbeeld vraag: Seniorenquiz
In welke stad werd 'Het Dorp' geopend door Mies Bouwman?
 
Bedankt voor het beantwoorden van de voorbeeldvragen