onder rechts achtergrond
Logo Quizzards
T  Bas 06 38 723 822        T  Peter 06 14 433 214        E  info@quizzards.nl

Online Quiz

Een quiz spelen met collega's,zakenpartners of vrienden kan tegenwoordig heel eenvoudig, ook al kunnen ze niet in één en dezelfde ruimte zijn.  Sinds kort bieden wij een online-quiz aan, die u gewoon vanuit huis kan meespelen. Of uw collega's nu in de buurt wonen of aan de andere kant van het land of zelfs de wereld, iedereen met een smartphone/tablet kan meedoen. Tot maar liefst 2000 spelers kunnen tegelijkertijd meespelen!  

Wij kunnen u een kant en klaar quizpakket aanbieden, maar de quiz kan ook op maat worden gemaakt. Compleet met logo's en in uw huisstijl. De presentatie doen we vanuit onze eigen studio of kan desgewenst vanaf een door u gekozen locatie worden verzorgd. Wilt u de presentatie in eigen handen houden, behoort dit ook tot de mogelijkheden.  De quiz kan ook eventueel in het Engels worden geleverd of tweetalig op het scherm verschijnen.  Informeer naar de mogelijkheden.  Op deze pagina vindt u een korte instructie voor het meespelen met een online quiz.


Aandachtspunten:

Zorg bij het beantwoorden van de vragen dat je ruim voor het verstrijken van de tijd gedrukt hebt in verband met mogelijke vertraging. Voor een optimale beleving van de quiz, is een stabiele verbinding essentieel.  Standaard WIFI-routers zijn vaak niet toereikend voor een snelle verbinding. Daarom adviseren wij voor het weergeven van de quiz, een bedrade verbinding of een versterkte WIFI-verbinding te gebruiken, bij voorkeur via een laptop . Het apparaat dat je gebruikt voor het beantwoorden van de vragen, kan het beste verbonden zijn met een 4G/5Gnetwerk.

Het gebruik van een smart-tv, mediabox of Chromecast wordt sterk afgeraden vanwege de extra vertraging die deze apparaten met zich meebrengen.

Voorbeeld vraag: Muziekquiz
Welke muziekstijl is ontstaan in de jaren zeventig?
A. Soul B. Disco C. House
Voorbeeld vraag: Sportquiz
Wie is de huidige topscorer van Oranje?
Voorbeeld vraag: Pubquiz
Van welke schilder is het schilderij 'De Zonnebloemen'?
Voorbeeld vraag: Seniorenquiz
In welke stad werd 'Het Dorp' geopend door Mies Bouwman?
 
Bedankt voor het beantwoorden van de voorbeeldvragen