linksboven achtergrond onder rechts achtergrond
Logo Quizzards
T  Bas 06 38 723 822        T  Peter 06 14 433 214        E  info@quizzards.nl

Nederpop Quiz

In de jaren 60 en 70 kwam de Nederpop tot grote bloei, met populaire bands zoals Shocking Blue, Tee Set, BZN, The Cats, Earth & Fire en Golden Earrings. In de jaren 80 was er een echte heropleving van met name Nederlandstalige popmuziek. Grote namen zoals Doe Maar, Toontje Lager, Het Goede Doel en Het Klein Orkest hadden vele bekende hits. Meer Nederpop-rock kwam er in die tijd van The Scene, De Dijk en Normaal. Ook nu nog zijn er veel Nederlandse popartiesten zoals Anouk, Direct, Blof, Kestington, Marco Borsato en Guus Meeuwis.

Dat belooft een gezellig quiz-avondje te worden met vele Nederpop hits van vroeger en nu. Doe gezellig mee met het hele gezin en win een mooie prijs!

LET OP: Deze quiz begint om 20:00 uur (zodat iedereen vóór de avondklok weer thuis kan zijn)

Zaterdag 17 april zijn we vanaf 19:45 uur live op ons videokanaal: twitch.tv/quizzardsonline

Voor deze quiz is het noodzakelijk om gebruik te maken van de QuizXpress Smart Buzzer app. Download deze gratis app in de Playstore of Appstore

- Vul eerst de pincode van de quiz in die zichtbaar is op ons videokanaal vanaf 19:45 uur en verzin een teamnaam. Wij vinden het leuk om ook de plaatsnaam te vermelden achter je teamnaam.

- Vul daarna je persoonlijke ticketcode in die je in deze mail hebt ontvangen

Zorg bij het beantwoorden van de vragen dat je ruim voor het verstrijken van de tijd gedrukt hebt in verband met mogelijke vertraging. Voor een optimale beleving van de quiz, is een stabiele verbinding essentieel.  Standaard WIFI-routers zijn vaak niet toereikend voor een snelle verbinding. Daarom adviseren wij voor het weergeven van de quiz, een bedrade verbinding of een versterkte WIFI-verbinding te gebruiken, bij voorkeur via een laptop . Het apparaat dat je gebruikt voor het beantwoorden van de vragen, kan het beste verbonden zijn met een 4G/5Gnetwerk.

Het gebruik van een smart-tv, mediabox of Chromecast wordt sterk afgeraden vanwege de extra vertraging die deze apparaten met zich meebrengen.

Succes en veel plezier met onze online quiz!Nederpop Quiz

Nederpop Quiz

De beste pophits allertijden van Nederlandse bodem

Een muziekquiz voor het hele gezin!


Datum: 17 april
Tijd: 20.00 uur
Prijs: 7.50 euro (team/deelnemer)

Gesloten
Voorbeeld vraag: Muziekquiz
Welke muziekstijl is ontstaan in de jaren zeventig?
A. Soul B. Disco C. House
Voorbeeld vraag: Sportquiz
Wie is de huidige topscorer van Oranje?
Voorbeeld vraag: Pubquiz
Van welke schilder is het schilderij 'De Zonnebloemen'?
Voorbeeld vraag: Seniorenquiz
In welke stad werd 'Het Dorp' geopend door Mies Bouwman?
 
Bedankt voor het beantwoorden van de voorbeeldvragen