linksboven achtergrond onder rechts achtergrond
Logo Quizzards
T  Bas 06 38 723 822        T  Peter 06 14 433 214        E  info@quizzards.nl

Carnavalsquiz

Carnavalsquiz

Omdat we carnaval dit jaar ook thuis moeten vieren hebben wij een gezellige carnavalsquiz gemaakt voor alle feestvierende caranavalszotten in geheel Nederland. Deze quiz bestaat uit een bonte verzameling van carnavalsweetjes, optochtbeelden en heel veel feesthits en videoclips van vroeger en nu. Uiteraard vergeten we ook het carnaval in Rio niet en tonen beelden van andere landen waar dit festijn groots gevierd wordt. 

Je kan tickets kopen tot 13 februari 20:00 uur. Dan gaan we live op ons Twitch kanaal en starten met de quiz om 20:30 uur,

Dus sluit aan in onze online polonaise en win een mooie prijs!Instructies meespelen Online Quiz:

Stap 1: Bestel je quizticket(s) uiterlijk een half uur voor aanvang van de quiz !


Stap 2: PC/Laptop/Tablet: Ga naar het videokanaal van Quizzards: Twitch.tv/quizzardsonline

Stap 3: Smartphone/Tablet: Download de QuizXpress Smart Buzzer op uw telefoon/tablet. Deze kunt u vinden in de Play Store  of  App Store.  Verzin een teamnaam en voer de pincode van de quiz in die zichtbaar is op het quizscherm.Stap 4: Vul uw persoonlijke ticketcode in die u ontvangen heeft na het bestellen van de online quiztickets op quizzards.nl/quiztickets en u bent klaar om te quizzen!
Aandachtspunten:

Er kan vertraging optreden bij het beantwoorden van de vragen. Voor een optimale beleving van de quiz, is een stabiele verbinding essentieel.  Standaard WIFI-routers zijn vaak niet toereikend voor een snelle verbinding. Daarom adviseren wij voor het weergeven van de quiz, een bedrade verbinding of een versterkte WIFI-verbinding te gebruiken, bij voorkeur via een laptop . Het apparaat dat je gebruikt voor het beantwoorden van de vragen, kan het beste verbonden zijn met een 4G/5G netwerk.

Het gebruik van een smart-tv, mediabox of Chromecast wordt sterk afgeraden vanwege de extra vertraging die deze apparaten met zich meebrengen.


Carnavalsquiz

Carnavalsquiz

De leutigste quiz van Nederland!


Datum: 13 februari
Tijd: 20.30 uur
Prijs: 7.50 euro (team/deelnemer)

Gesloten
Voorbeeld vraag: Muziekquiz
Welke muziekstijl is ontstaan in de jaren zeventig?
A. Soul B. Disco C. House
Voorbeeld vraag: Sportquiz
Wie is de huidige topscorer van Oranje?
Voorbeeld vraag: Pubquiz
Van welke schilder is het schilderij 'De Zonnebloemen'?
Voorbeeld vraag: Seniorenquiz
In welke stad werd 'Het Dorp' geopend door Mies Bouwman?
 
Bedankt voor het beantwoorden van de voorbeeldvragen