onder rechts achtergrond
Logo Quizzards
T  Bas 06 38 723 822        T  Peter 06 14 433 214        E  info@quizzards.nl

Educatieve Quiz of Opiniepeiling

Naast het samenstellen van quizzen is ons systeem ook uitermate geschikt voor het maken van trainings- of examenmateriaal voor uw school, bedrijf, vereniging of instelling of het organiseren van opiniepeilingen.

Een educatieve Quiz is een leuke, luchtige maar ook serieuze manier om medewerkers kennis mee te geven. Door serieuze vragen uit protocollen en leermateriaal te verbinden met foto's en filmpjes blijft informatie goed hangen. Er zit een serieuze toon in maar het is ook belangrijk dat er gelachen wordt en dat men de training of workshop met een goed gevoel verlaat.

U kunt de Quiz zelf samenstellen op basis van door u zelf gekozen vragen en antwoorden. De vragen kunnen uiteraard voorzien worden van foto- en videomateriaal waar wij u uiteraard bij kunnen helpen. Serieuze onderwerpen kunnen hierdoor op een leuke en entertainende manier overgebracht worden.

Het is mogelijk om aparte scores per vraag te bepalen en met ons analyse programma kunt u een uitgebreide evaluatie doen van elke deelnemer. Ook is het mogelijk om met ons programma opiniepeilingen of enquĂȘtes te houden.

Wilt u een interactief discussie onderdeel toevoegen aan uw presentatie dan kan het systeem ook ingericht worden voor het organiseren van opiniepeilingen. De deelnemers kunnen al dan niet anoniem hun stem uitbrengen op basis van zelf gekozen vragen of stellingen. De scores kunnen direct getoond worden of achteraf geanalyseerd worden. Dit kan gegarandeerd een succesvolle en levendige discussie op gang brengen met zeer bruikbare resultaten.  

Eventueel is ons programma, inclusief de stemkastjes ook te huur voor een bepaalde periode.

Voeg de 'fun factor' toe aan uw trainingen!

Neem contact met ons voor de vele mogelijkheden. 

Voorbeeld vraag: Muziekquiz
Welke muziekstijl is ontstaan in de jaren zeventig?
A. Soul B. Disco C. House
Voorbeeld vraag: Sportquiz
Wie is de huidige topscorer van Oranje?
Voorbeeld vraag: Pubquiz
Van welke schilder is het schilderij 'De Zonnebloemen'?
Voorbeeld vraag: Seniorenquiz
In welke stad werd 'Het Dorp' geopend door Mies Bouwman?
 
Bedankt voor het beantwoorden van de voorbeeldvragen